رو عنوان : جهت دریافت متن کامل خبر بر روی لینک زیر کلیک کنید
عنوان : التهاب پیشابراه (URETRITIS)
زير عنوان : مترجم: دکتر مژگان جوادنوری متخصص بهداشت باروری
 ۱۳۹۳/۰۸/۲۰

التهاب پیشابراه (URETRITIS)

پیشابراه (یورتریت) لوله ای است که ادرار را از مثانه به خارج از بدن می برد. التهاب پیشابراه می تواند باعث درد و سوزش هنگام ادرار کردن شود. حتی گاهی موجب خروج ترشح از دستگاه تناسلی زن یا مرد می شود. در مردان ممکن است قرمزی یا ورم در نوک آلت تناسلی ایجاد شود.

علل التهاب پیشابراه چیست؟

معمولا علت آن عفونت است. به طور شایع ، عفونت های منتقل شونده از راه جنسی مثل کلامیدیا ، سوزاک و تریکومونازیس می توانند موجب التهاب و عفونت پیشابراه شوند.

آیا در صورت ابتلا به التهاب پیشابراه مراجعه به پزشک لازم است؟

بلی . پزشک یا ماما برای بیمار آزمایش ادرار و خون درخواست می کند تا احتمال عفونت و نوع آن مشخص شود.

درمان

معمولا آنتی بیوتیک است. کسانی که دچار عفونت های جنسی هستند ، تا ۷ روز پس از شروع مصرف آنتی بیوتیک و رفع علائم عفونت نباید فعالیت جنسی داشته باشند.

آیا عفونت پیشابراه قابل پیشگیری است؟

به دلیل آن که التهاب پیشابراه معمولا در اثر بیماریهای منتقل شونده جنسی ایجاد می شود با استفاده از کاندوم و اجتناب از فعالیت جنسی در هنگام وجود علائم عفونت های منتقل شونده ی جنسی می توان احتمال ابتلا را کاهش داد.